top of page

Her tilbyr vi opptak av foredrag/taler, litteratur og effekter knyttet til vårt virke i og for Israel. For å gjøre det enkelt har vi opprettet en selvbetjent nettbutikk. Når du har funnet det du ønsker å kjøpe benytter du betalingsknappen til høyre og overfører det beløpet du ønsker å betale. (Vi beregner kr 50,- i frakt på alle forsendelser).

 

Send oss en mail med hva du ønsker å få tilsendt, samt adresse og kontaktinformasjon, så skal vi sørge for å få det sendt så snart betaling er registrert.

En reise til det Hellige Land anno 1881

En reiseskildring av Wilhelm Friman Korens reise til det Hellige land i 1881. Hans reise er preget av et ønske om å gå i Jesu fotspor, men han har også en imponerende mengde kunnskap om datidens forhold i landet. Boken er tilrettelagt og kommentert av Elin Elkouby. 

 

Pris: Kr 200,-

Eliezer Ben Jehuda.
Han gjenskapte
Israels språk. 

Eliezer Ben Jehuda (1858-1922) forlot i 1881 Europa og bosatte seg i Jerusalem sammen med sin kone. De skapte det første hebraisktalende hjem på 2000 år. Dette er beretningen om en sta idealist som gjenskapte hebraisk til å bli et språk man bruker i dagliglivet, ikke bare i synagogen.  Denne gjenskapelsen skjedde i løpet noen få tiår og er et under nesten like stort som at jødene fikk sitt eget land. 

 

 Eliezer Ben Jehudas liv er spennende som en roman, dramatisk og fengslende. Han ble gift to ganger, med to søstre, fikk til sammen 11 barn. Hans liv og virke var et avgjørende bidrag til den senere statsdannelse.

 

Skrevet av Tarje Noraberg

 

Pris: Kr 200,-

Eventyrlige Lilly
Berit Jernes Lohne

Eventyrlige Lilly er historien om Lilly Tånsbergs liv: Strevsomme barneår, tøff tjeneste som offiser i Frelsesarmeen, morshjerte for mer enn sytti fosterbarn i løpet av en tjue års periode, volontør på israelsk kibbutz, og visjonær grunnlegger av kontaktsenteret Beit Skandinavia. 

 

Pris: Kr 100,-

Israelerne og det profetiske ord
Tarje Noraberg

Boken forteller oss om Guds plan med Israel.  Den gir en solid bibelsk undervisning for alminnelige folk, men også for teologer

 

Pris: Kr 100,-

Trygve Brekke

"Israel som ny olje og gassnasjon"

 

Pris: Kr 50,-

Elin Elkouby

"Betydningen av Bibelens kappe og kappeflik"

 

Pris: Kr 50,-

Conrad Myrland

"Hva kan vi gjøre med det falske bilde av Israel"

 

Pris: Kr 50,-

Elin Elkouby

"Den nye pakt"

 

Pris: Kr 50,-

Elin Elkouby

"Messias Davids sønn"

 

Pris: Kr 50,-

Hallgrim Berg

"Avkristning og islamisering i Europa - Hva skjer?"

 

Pris: Kr 50,-

Elin Elkouby

"Messias Josefs sønn"

 

Pris: Kr 50,-

Hallgrim Berg

"Israel - demokrati i kamp mot antisemittisme og islamisme"

 

Pris: Kr 50,-

Der eventyret startet

 

Se kortversjon her

 

Pris: Kr 150,-

Jens Jorde

"Israel en kommende teknologi stormakt"

 

Pris: Kr 50,-

shop der eventyret startet
bottom of page