top of page

Forventninger


Getsemanehagen_small.jpg

Når man reiser til et sted, er det veldig viktig å vite litt om målet. - Hvor skal jeg ta inn? - Er det noen jeg kjenner der? Jesus som vokste opp i Nasaret i Galilea, som døde på et kors og betalte for all verdens synd. Når han tok avskjed med sine venner disiplene, sa han at han gikk for å gjøre ferdig et sted for dem, og når det blir ferdig, skulle han hente dem. Tenk at dette også gjelder deg og meg. Bibelens budskap er bare fantastisk, det er så gjennomsyret av omsorg og kjærlighet, i motsetning til andre religioner. Det er noen som venter på deg og meg på den andre siden, en som kjenner meg, og ikke bare godtar meg, men liketil elsker meg. Han vil ha oss alle, for at vi skal være der han er. Shalom fra Lilly


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page