top of page

Klipp fra Facebook 16.07.2015


jessica.jpg

Ble oppringt av en mann fra Sderot, en by rett utenfor Gaza. Byen har 30 000 innbyggere og lever konstant med fare for raketter fra Gaza. Mannen som ringte fortalte at hans kone var veldig sliten, og lurte på om hun kunne få lov til å komme til Beit Skandinavia. Jeg sa ja med en gang og hentet Jessica på togstasjonen på Bat Galim. Hun forteller at de ikke har tilgang til bomberom der de bor! De har tre barn på 2,4 og 5 år. Hun er født i USA, gift med en mann fra Argentina. Vi har ellers hatt besøk fra kultursjefen fra Haifa kommune. Vi planla årets utstilling som skal være på BS under løvhyttefesten. Nytt av året er en jazz-konsert i hagen, det også under løvhyttefesten. Knut Gjone


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page