top of page

En ny epoke...


9b001a_7cf2ee2136b14fa696df8c222e58624c.jpg_srb_p_840_630_75_22_0.50_1.20_0.00_j

En time før landing på Ben Gurion kom vi inn i et kraftig tordenvær. Det ble meldt om storm i retning Libanon, og himmelen var helt opplyst av lynglimt som nesten ikke tok pause. Fantastisk å oppleve sett ovenifra og ned på skyene i nattens mørke. Siste halvtime ble vi beordret til å sitte med beltene på, lysene ble slokket, men alle nødutganger ble sterkt opplyst. Vi gikk igjennom skylagene mens lyn, torden, regn og turbulensen herjet og skapte en magisk og artig stemning inne i flyet. Været "fulgte med oss" og klokken 01.45 ankom Arnhild og jeg Beit Skandinavia, nærmest med "dunder og brak". Nå var det godt å komme innendørs hvor hyggelige Synnøve og Magne Daltveit i sammen med Lilly tok imot oss med varm te og god brødmat. Etter en halvtimes hyggelig prat bar det til sengs og såpass trøtte var vi at selv om det lynte og tordnet aldri så mye så overtok "Ole Lukkøye" ganske fort. Vi så dagens lys ved 10.30 tiden søndag morgen og utvilte drog vi ned for å hilse på volontører og gjester. Dette var nok starten på en ny epoke i våre liv. Roy Erik Jåbæk


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page