Ungdomstur til Israel 2014


badebilde.jpg

24. september til 5. oktober var jeg på tur med 7 ungdommer rundt i Israel. Vi reiste rundt i 12 dager og ungdommene fikk oppleve veldig mye av landet. Vi startet på Beit Skandinavia, hvor Lilly gav dem en liten innføring i det gamle testamentet. Etter mye bading i Middelhavet startet bilturen mot nord, med stopp på de kristne stedene. Overnatting på Golan under åpen himmel, neste natt på stranda ved Dødehavet. To dager i Jerusalem med overnatting midt i Gamlebyen. Et lite høydepunkt var overnatting i krateret Mitspe Ramon, vi laget stort leirbål, grillet kylling, kebab, pølse og maiskolber. På veien til Eilat var vi innom Timna Park, her besøkte vi kopien av Tabernaklet, teltet Moses fikk beskjed om å bygge av Gud. I Eilat slappet vi bare av, med snorkling i Rødehavet og soling på stranda.


Verdt å få med seg...
Posts are coming soon
Stay tuned...
Nyheter