top of page

Velsignelse


solsikker2.jpg

Det henger og lyser mot deg når du går inn porten til Beit Skandinavia. Det er fire smørgule solsikker. Det var en stor kunstutstilling i Beit Skandinavias hage under løvhyttefesten. Mange kunstnere kom med sine produkter. Kunstverket på veggen til Beit Skandinavia ble hengt opp to dager før utstillingen begynte. Jeg satt i stolen på verandaen og nøt synet. Det var laget i keramikk og komposisjonen bestod av fire solsikker, og jeg tenkte, dette må henge her for alltid. Jeg skeiet ut og kjøpte kunstverket, en av de få ting i Beit Skandinavia som ikke er kjøpt på loppemarked. Solsikker står for velsignelse, og jeg følte at dette var et budskap om Beit Skandinavia. Jeg ønsker at Beit Skandinavia må være en sentral for velsignelse. Vi mottar velsignelse, og deler den ut. Må Beit Skandinavia alltid være et velsignelsens hus. Shalom fra Lilly


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page