top of page

Julen 2014 på Beit Skandinavia


Så var endelig Julekvelden her, som vi hadde forberedt en stund. Det hadde blitt bakt, laget mye deilig mat. Julepakker hadde vi laget til 52 stk., men det kom 62 stk. Lilly klarte å trylle frem 10 pakker til.

Vi hadde pyntet juletreet, hengt opp smålys rundt inngangsdøren. Langbord og småbord ble dekket med vakre juleduker, og det fineste middagsserviset ble dekket på med nypusset sølvbestikk.

Vi hadde invitert til kl.18, men folk begynte å komme i 17 tiden. Det må bare oppleves hvordan vi alle ble som småbarn igjen. Da vi alle hadde funnet vår plass rundt bordet, åpnet vi med å synge DEILIG ER JORDEN.

Vi var en del norske, så julegleden var stor. En av gjestene våre hadde trekkspill med seg, så vi sang, hver med sitt språk. Det var en del barn der, så det var spennende når gaveutdelingen begynte. Alle var fornøyde. Vi fikk mange gode klemmer og godord fra gjestene våre, da de takket for seg. Dette var min første tur til Beit Skandinavia, og at jeg skulle få oppleve denne spesielle julen, vil alltid ha en plass i mitt hjerte. TAKK LILLY.

Hilsen Anne-Karin, Brita, Eli

#Vennebrev

Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page