top of page

Shalom kjære venner


iPhone-2015.02.27-11.25.20.705.jpg

Jeg var så heldig å få en liten tur til Beit Skandinavia nå i februar/mars. Jeg ble møtt av Lilly i døren da jeg kom frem tidlig om morgenen. Hun var i toppform og sprudlet av humør. Slikt smitter over og da jeg hadde vært der noe tid var det fint å kjenne den gode atmosfæren på huset.

Fikk oppleve gode dager sammen med Marit og Agnar Bratland, Laila Andersen, Kari og Tor Riska. Torgny Haglund var også tilstede. Han legger ned en enorm innsats på Beit Skandinavia. Jeg ble stum av beundring da jeg fikk være med å se på alt det han hadde satt i stand. Sprekkene i stuen i andre etasje var borte. Han hadde hakket bort det løse og murt opp nytt.

Tusen takk for den gode jobben dere og alle de andre medhjelpere gjør på Beit Skandinavia.

Den tiden jeg var der var det ikke så mange overnattingsbesøkene, men huset var ikke tomt likevel. På sabbatsmåltidene var det fullt på alle stolene rundt bordet. Det blir lest noen gode profetiske ord til oppbyggelse og trøst. Vi velger skriftsted, mens lokale israelere leser. Det er stort det vi får lov til å være med på.

Knut Gjone

#Vennebrev

Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page