top of page

Tider skal komme, tider skal henrulle...


Da Lilly trakk meg med inn i sidestua på «Beiten» - fikk jeg på følelsen at noe var i gjære. Hun ba meg lukke døra og når overskriften «TIDER SKAL KOMME, TIDER SKAL HENRULLE» kom for dagen, ja da forsto jeg at en milepel var satt.

Hennes spørsmål og ønske overfor meg er helt unødvendig å gjengi for hovedbudskapet ligger allerede i dagen.

Jeg fikk overlevert to ark med navn på nærmere 90 personer som hadde vært eller kunne tenke seg å være medarbeidere på huset.

Nå skulle det bli min oppgave fra 1. januar 2015 å skaffe villige medarbeidere til «Beiten», «men du kan notere deg navnene på noen som allerede har sagt ja. Jeg har skaffet mannskaper til ca ut april» -kom det fra Lilly.

Uten å ha notert et eneste ord ramset hun opp samtlige medarbeidere i årets fire første måneder.

Imponert?, men vent til jeg sier at hun ramset opp ankomst-datoer og hjemreise-datoer, for hver enkelt person. Den dama er ikke mye senil.

Man hører ofte ordtaket om Å HOPPE ETTER WIRKOLA, men i begynnelsen må jeg be dere alle om å se for dere at på mitt bryst så henger det et skilt med en stor L – som betyr «UNDER OPPLÆRING».

Hilsen Roy Erik Jåbæk Tlf: 99694097 eller e-post: rej2011@hotmail.no

TIDER SKAL KOMME TIDER SKAL HENRULLE

Jeg tenker på predikerens ord at det er tid for alt, tid for å leve, tid for å dø, tid for å så og tid for å høste. I hele Beit Skandinavias historie har det gått greit med å finne mannskap til de mangfoldige arbeidsoppgaver på huset.

Arbeidet består i å vaske gulv, trapper, feie løv i hagen, fornye planter i krukkene, lage frokost og et varmt kveldsmåltid 20-30 personer. Andre viktige oppgaver har vært å sette seg ned å ha gode samtaler med ungdommer fra hele verden, og ta imot lokale innbyggere som ønsker å vite mer om Beit Skandinavia.

Sabbat-kvelder og lørdagskveldens fest er et kapittel for seg. Det som først og fremst gjelder er at ingen må stresse, nei vi må alltid ta tid til å hygge oss, gå en tur til Kiryat Elieser, eller gå en tur på promenaden. Har DU lyst til å prøve deg? Kontakt Roy Erik Jåbæk på mobiltelefon 99694097 eller mail: rej2011@hotmail.no. Det er han som fra nå av skal trekke i disse trådene.

Beste hilsen og Shalom fra Lilly

#Vennebrev

Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page