top of page

Ungdomstur til Israel med Bibelen som guidebok. 4. - 14. okt. 2015


IMG_0826_1500.jpg

Søndag 4/10 Avreise Norge og ankomst Ben Gurion i Tel Aviv. Drar derifra til Haifa, hvor vi skal overnatte ved det skandinaviske hjemmet i Israel, Beit Skandinavia.

Mandag 5/10 Ankomst Tel Aviv. Tog opp til Haifa.

Avslapping, bade i Middelhavet. Overnatting i Haifa.

Tirsdag 6/10 Biltur opp Karmelfjellet, besøker stedet der profeten Elias hadde oppgjør med Baalsprofetene. Lunch i Nasaret. Besøke Nazareth Village som er et sted hvor vi får innblikk i livet i Nasaret på Jesu tid. Bading Genesaretsjøen, videre til Tabga, stedet som er bygd til minne om at Jesus mettet 5000. Kapernaum. Overnatting under åpen himmel på Golan. Husk myggstift!

Onsdag 7/10 Starter dagen med en fottur på Golan. Etter en god lunch, skal vi på en biltur på Golan. Kveldsmaten spiser vi i Tiberias helt nede ved Genesaretsjøen. Om kvelden kjører vi ned Jordandalen til Dødehavet, hvor vi skal overnatte på stranda, 400 meter under havoverflaten!

Torsdag 8/10 - Kl. 05.00. Klokken 05.00 går reveljen denne dagen! Vi skal gå opp slangestien til ørkenborgen Massada for å se soloppgangen over ørkenfjellene. Vi skal gjøre oss kjent med borgen. Videre til Oasen Ein Gedi, hvor David gjemte seg for Kong Saul. Bading i Dødehavet. På veien til Jerusalem drar vi innom Qumran, stedet som er kjent for funnet av Dødehavsrullene. Overnatting på ungdomsherberge i Jerusalem!

Fredag 9/10 Starter dagen med å besøke Gravhagen. Videre til et Holocostmuseet Yad-Vashem. Etter en god lunch på museet, skal vi til Knesset. Avslutter dagen i Israels-museet, hvor vi skal se dødehavsrullene, og en modell av Jerusalem slik byen så ut på Jesu tid. Overnatting på ungdomsherberge i Jerusalem!

Lørdag 10/10 Denne dagen skal vi gjøre oss kjent med «Gamlebyen». Oljeberget, Getsemane, Betastadammen, Kedrondalen, Hanegalkirken, Nattverdsalen og Davidsbyen. Overnatting på ungdomsherberge i Jerusalem!

Søndag 11/10 I dag skal vi plante hvert vår tre i ørken, besøke en kibbutz, grille ostesmørbrød på bål mitt i ørken! Overnatting under åpen himmel i ørken!

Mandag 12/10 Biltur til Timnapark, hvor vi skal se gamle kobbergruver, kopi av Tabernakelet som Israelsfolket bar med seg på sin 40 år lange vandring i ørken. Vi skal også gå en spennende fottur! Overnatting på ungdomsherberge i Eilat.

Tirsdag 13/10 Bading og avslapping i Eilat. Mulighet for snorkling i det fantastiske Rødehavet som er kjent for sine fine koraller og fargerike fisker.

Overnatting på ungdomsherberge i Eilat.

Onsdag 14/10 Siste dag i Eilat og Israel! Bading og avslapping. Tid til shopping! Om kvelden kjører vi opp til flyplassen i Tel Aviv hvor vi tar flyet tilbake til Norge.

Torsdag 15/10 Ankomst Norge

Det blir noen overnattinger under åpen himmel. Overnatting på ungdomsherbergene er enkle. Ingen overnatting på fine hoteller. En må være i grei fysisk form. Gode sko, dagstursekk, sovepose og liggeunderlag på være med. Gyldig pass, visum får vi ved grensen. Turen koster kr 6500,-. Dette inkluderer kost og losji, alle inngangsbilletter, transport og overnatting. Noen kvelder vil vi gå ut å spise, dette er ikke inkl. i prisen. Reiseforsikring må ordnes selv!

Vi vil reise rundt i minibuss som det er plass til 9 stk inkl. meg selv som er sjåfør. For å arrangere turen er jeg avhengig av å ha 7 deltagere for å gå i balanse!

#Nyhet

Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page