top of page

Bli med til Israel og Beit Skandinavia 30.mars - 7. april 2016.


Vi har den glede å invitere til en skreddersydd tur for både deg som har vært og deg som ikke har vært i Israel før, og spesielt deg som ønsker en tur i et litt roligere tempo.

Opplevelsene kommer til å bli mange og foruten de mest kjente bibelske steder i Jerusalem, Galilea og ved Dødehavet, så skal dere få oppleve steder hvor de fleste antagelig ikke har vært. Da mener vi HERODIUM (hvor Herodes ligger begravet), NABLUS (Jakobs brønn), TUNELLEN UNDER VESTMUREN (autentisk gate fra Jesu tid), og MAGDALA (stedet hvor Maria Magdalena kom fra). Her skal vi se på fiskelandsbyen fra Jesu tid, som nettopp har blitt gravd ut, og de bibelske funn som ble gjort på stedet).

Selvfølgelig skal vi også besøke BEIT SKANDINAVIA. Her skal dere få se det praktfulle huset, hagen, stranda og stedet.

Vi inviterer også til turtreff, slik at vi skal bli ordentlig kjent med hverandre før avreise, og denne kvelden skal vi også gjennomgå alt som har med turen å gjøre.

Vi garanterer at vi skal ha med en av Israels beste guider, og i tillegg har vi med trekkspill, mens du tar med masse godt humør og lysten til å være med å synge.

Vi inviterer nettopp deg til å bli med på turen, men benytt samtidig sjansen til å reklamere for turen til de som du mener kunne ha glede av å oppleve Israel og en historietur på sitt beste. NB! Det er flere som har reist tilbake for å arbeide på Beit Skandinavia, etter at de har fått se stedet.

Programmet finnes på www.fokusreiser.no under "RUNDREISE I NORD ISRAEL", men hvis du kontakter oss på tlf 99694097 eller mail rej2011hotmail.no så sender vi program med tilleggsinformasjon, i posten.

Pris 9 dagers tur kr 16.390.- inkl. flyavgifter og oljetillegg.

Påmelding snarest. Hilsen Arnhild og Roy Jåbæk


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page