top of page

En Festreise


7. – 17 september var jeg heldig å få en kort reise til Israel. Fikk lov til å ha «basen» min i TV -rommet i første etasje. Kom rett til den verste chamsin (ørkenvind) som hadde vært i Israel på 75 år, sterk varme

og uklar luft. Solen så vi ikke og halsen ble sår av den urene luften. Sand var det overalt.

Det viktigste er likevel å se alt det positive som skjer på huset. Lørdagssamlinger med alle våre jødiske venner i fin miks med våre gjester, andaktsord ved frokostmåltidet, temakveld på onsdager og festmåltidet, vår sabbatfeiring. Da leser vi noen gode nyheter. Jeg fikk lese ifra 1.Mosebok 12.

«Herren sa til Abram: «Dra bort fra landet ditt og fra slekten din og fra farshuset ditt til det landet som jeg skal vise deg! Jeg vil gjøre deg til et stort folk. Jeg vil velsigne deg og gjøre navnet ditt stort. Du skal bli til velsignelse. Jeg vil velsigne dem som velsigner deg, men den som forbanner deg, skal jeg forbanne. I deg skal alle slekter på jorden velsignes.»

​Løftene gjelder til evig tid; Landet, velsignelsen og løftet til alle mennesker som tar imot han som sin frelser.

Jeg hadde flere oppdrag på mitt korte opphold, møte med arkitekt, advokat og revisor. Det viktigste denne gangen var likevel besøket fra Tryggheim skoler. 54 ungdommer og 4 lærere skulle komme på besøk til Beit Skandinavia. Jeg hadde lovet dem litt mat også! Var veldig spent på hvordan det skulle gå, men det var ingen sak.

Laila kokte «Lillys» blomkål suppe i to store kjeler, May Leen, Raya og Bjørg gav alt. Jeg fikk lov til å sole meg i glansen og fortelle om dette flotte stedet.

Tusen takk igjen for den jobben dere gjorde!


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page