top of page

Så var vi her igjen, på Beit Skandinavia, Bat Galim.


Steinar i full gang med å behandle taket mot regn og vann.

Det er som å komme hjem for oss og det har blitt mange "arbeidsøkter" her gjennom de siste årene. Denne gangen ankom vi 5 november og vi starta opp med sabbatsfeiring og fullt trøkk. Marit og Agnar hadde fri helg og vi var sammen med Anita og Inge som var nesten klar for hjemreise, men i full sving de siste dagene. Ekstra hyggelig er det at Lilly er på huset. Og det ble litt av en helg, 57 på fredagskvelden og ca.10 færre på lørdagen. Det gikk med to store gryter med grønnsaksuppe,8 shabbat brød og 3 skåler med riskrem. Etter lørdagskaffen lå det en halv bolle igjen på et fat.

Marit og Agnar kom tilbake noen dager og Anita og Inge takka av. Marit og Agnar reiste i slutten av uka. Det har vært endel gjester siste uka, 24 til frokost og 10 avreiser på en dag. Da går vaskemaskinen for fullt og vi er glad for god klestørk. Så har vi hatt noen stille dager denne uka og vi to hadde en fin dag i Gan Hashlosha på onsdagen sammen med venner som leier en leilighet på Bat Galim. Vannet der holder 28 gr hele året og hele området er en vakker park.

Det gjorde godt med en fridag. Men nå fylles huset opp mot helgen og vi har vært på markedet for grønnsaker, og handla melk og fløte, smør og de vanlige matvarene som trengs i storhusholdningen her til helgen. Det er nok å ta fatt på og dagene flyr.

Et lite glimt fra den årlige kunstutstillingen som Haifa kommune har i hagen vår. Hagen er da i tre dager fylt opp med produkter fra lokale kunstnere og mange besøkende fra byen.

Over helgen ser det ut til å bli noen rolige dager og da reiser to av oss til Meshabe Sade og ligger over ei natt.

Vi to blir til 20 desember og da er det rett hjem til jul i Norge og vi overlater julefeiringen på Beit Skandinavia til andre i år.

Bjørg Hovd Kulsås og Steinar KulsåsVerdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page