top of page

God Jul til alle våre støttespillere


Nå nærmer det seg tidspunktet hvor vi skal feire julaften. På Beit Skandinavia forbereder de til fest til over 60 personer. På festen vil det være ungdommer fra skandinavia, jødiske venner, og besøkende fra hele verden. Juleevangeliet bruker å bli lest på norsk, engelsk, russisk, tysk og hebraisk. Så håper vi at også dette kan være med på å formidle kontakt, kunnskap og kjærlighet mellom det israelske samfunn og andre. Vil samtidig rette en stor takk til alle våre støttespillere som gjør dette arbeidet mulig.

Tusen takk !

På grunn av akutt sykdom er bemanningen på huset redusert denne julen. Torgny og Evelyn, sammen med Johanna og Lilly gjør en kjempe innsats. Oppdateringen på facebook blir noe redusert som følge av dette. Skal forsøke å videreformidle så godt jeg kan med min kontakt med husfolket.

«Og over by og land i kveld går julens glade bud, om han som fødtes i en stall, vår Frelser og vår Gud»

God jul til dere alle sammen!

Daglig leder Knut Gjone


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page