top of page

Ungdomstur til Israel med Bibelen som guidebok til kun kr 6500


13. - 23. oktober 2016

Torsdag

13/10

Avreise Norge og ankomst Ben Gurion i Tel Aviv. Drar derifra til Haifa, hvor vi skal overnatte ved det skandinaviske hjemmet i Israel, Beit Skandinavia.

Fredag

14/10

Ankomst Tel Aviv. Tog opp til Haifa.

Avslapping, bade i Middelhavet. Overnatting i Haifa.

Lørdag

15/10

Biltur opp Karmelfjellet, besøker stedet der profeten Elias hadde oppgjør med Baalsprofetene. Lunch i Nasaret. Besøke Nazareth Village som er et sted hvor vi får innblikk i livet i Nasaret på Jesu tid. Bading Genesaretsjøen, videre til Tabga, stedet som er bygd til minne om at Jesus mettet 5000. Kapernaum. Overnatting under åpen himmel på Golan. Husk myggstift!

Søndag

16/10

Starter dagen med en fottur på Golan. Etter en god lunch, skal vi på en biltur på Golan. Kveldsmaten spiser vi i Tiberias helt nede ved Genesaretsjøen. Om kvelden kjører vi ned Jordandalen til Dødehavet, hvor vi skal overnatte på stranda, 400 meter under havoverflaten!

Mandag

17/10

KL 05.00. går reveljen denne dagen! Vi skal gå opp slangestien til ørkenborgen Massada for å se soloppgangen over ørkenfjellene. Vi skal gjøre oss kjent med borgen. Videre til Oasen Ein Gedi, hvor David gjemte seg for Kong Saul. Bading i Dødehavet. På veien til Jerusalem drar vi innom Qumran, stedet som er kjent for funnet av Dødehavsrullene. Overnatting på ungdomsherberge i Jerusalem!

Tirsdag

18/10

Starter dagen med å besøke Gravhagen. Videre til et Holocostmuseet Yad-Vashem. Etter en god lunch på museet, skal vi til Knesset. Avslutter dagen i Israels-museet, hvor vi skal se dødehavsrullene, og en modell av Jerusalem slik byen så ut på Jesu tid. Overnatting på ungdomsherberge i Jerusalem!

Onsdag

19/10

Denne dagen skal vi gjøre oss kjent med «Gamlebyen». Oljeberget, Getsemane, Betastadammen, Kedrondalen, Hanegalkirken, Nattverdsalen og Davidsbyen. Overnatting på ungdomsherberge i Jerusalem!

Torsdag

20/10

I dag skal vi plante hvert vår tre i ørken, besøke en kibbutz, grille ostesmørbrød på bål mitt i ørken! Overnatting under åpen himmel i ørken!

Fredag

21/10

Biltur til Timnapark, hvor vi skal se gamle kobbergruver, kopi av Tabernakelet som Israelsfolket bar med seg på sin 40 år lange vandring i ørken. Overnatting på ungdomsherberge i Eilat.

Lørdag

22/10

Siste dag dag i Bading og avslapping i Eilat. Mulighet for snorkling i det fantastiske Rødehavet som er kjent for sine fine koraller og fargerike fisker. Om kvelden kjører vi opp til flyplassen i Tel Aviv hvor vi tar flyet tilbake til Norge.

Søndag

23/10

Ankomst Norge

Det blir noen overnattinger under åpen himmel. Overnatting på ungdomsherbergene er enkle. Ingen overnatting på fine hoteller. En må være i grei fysisk form. Gode sko, dagstursekk, sovepose og liggeunderlag på være med. Gyldig pass, visum får vi ved grensen. Turen koster kr 6500,-. Dette inkluderer kost og losji, alle inngangsbilletter, transport og overnatting. Noen kvelder vil vi gå ut å spise, dette er ikke inkl. i prisen. Reiseforsikring må ordnes selv!

Vi vil reise rundt i minibuss som det er plass til 9 stk inkl. meg selv som er sjåfør. For å arrangere turen er jeg avhengig av å ha 7 deltagere for å gå i balanse!


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page