top of page

Møte med mennesker


Beit Skandinavia er et sted en kan treffe mange interessante mennesker. Ikke minst gjelder det når vi feirer 17. mai – enten før eller etter dagen.

Dette året var intet unntak. Vi fikk høre at det var en mann fra Norges Ambassade som ville komme. Slike besøk setter en ekstra spiss på dagen.

Og mannen som kom, var godt synlig med sine to meter.

Etter å ha ønsket ham hjertelig velkommen, fikk vi også stifte nærmere bekjentskap med ham. Hans velklingende vest-telemark mål fortalte tydelig hvor han kom fra, nærmere bestemt Treungen i Nissedal kommune. Han heter Tor Jakob Tveit.

Beit Skandinavia hadde han hørt mye om, og han hadde allerede hatt et besøk hit sammen med sin far og onkel. Grandtanten hans, Martha Tveit – som mange vil kjenne – hjalp til på Beit Skandinavia i mange år. Han syntes det var en stor opplevelse å få hilse på Lilly og koste seg i samtale med henne.

Tor Jakob Tveit er ansatt ved ambassaden i en administrativ stilling. Til Israel kom han i august i fjor og har et engasjement for tre år. Han gav uttrykk for at han trivdes godt i landet. Vi er takknemlig for dette besøket og ønsker ham velkommen igjen.


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page