Velkommen til Beit Skandinavias årsmøte


data:idata:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==mage/gif;base64data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Beit Skandinavia har årsmøte lørdag 13. august kl 15.00, alle er velkommen. På møte vil du få høre nyheter fra vårt arbeid. Regnskap og årsmelding vil bli gjennomgått. Stifteren av Beit Skandinavia Lilly Tånsberg vil delta. Alle som har hatt minst 3 måneder medlemskap for 2016 har stemmerett på valg av nye styremedlemmer. Årsmøtet skal i år velge tre personer inn i styret for Beit Skandinavia. Kandidatene velges for 2 år om gangen. Valgkomiteen har spurt og foreslår disse kandidatene: (Tilfeldig rekkefølge)

Hans Egil Vaaga

48 år og kommer opprinnelig fra Kopervik på Karmøy.

Er gift med Anne fra Lyngdal, vi bor på Flekkerøy og har 3 små barn på 5, 3 og 1 år. Jobber som systemutvikler i Knif Regnskap på Gimlekollen Mediasenter.

Har vært i Israel flere ganger, og de fleste gangene var vi innom Beit Skandinavia og føler oss hjemme der. Jeg er glad i Israel, og følger med på det som skjer i landet.

Berit Eppeland

56 år fra Kristiansand. Gift, 4 voksne barn.

Jobber som sykepleier/daglig leder på en privat medisinsk laserklinikk i byen.

Har vært i Israel flere ganger, bl.a jobbet på kibbutz og en sommer på Beit Skandinavia.

Stedet har betydd og betyr veldig mye for mange mennesker, noe jeg virkelig håper og tror vil fortsette i framtida.

Grete Kvelland Skaara

Bor i Kristiansand og er 60 år. De siste 10 årene har jeg jobbet med politikk på heltid.

Jeg har besøkt Israel mange ganger, og ved flere anledninger jobbet som medarbeider på BS. Jeg har også vært styremedlem her i 4 år.

Mitt ønske er å være med og videreføre det arbeidet som Lilly og Torvald startet, og som har betydd så mye for så mange.

Torgeir Riska

34 år fra Sandnes. Lektor. Jeg har tidligere vært styremedlem i MIFF Stavanger og Netanyaforeningen. Jeg har besøkt Israel ti ganger og har ved flere anledninger vært gjest på Beit Skandinavia. Sommeren 2015 arbeidet jeg på huset i fem uker som voluntør. Beit Skandinavia er et helt spesielt sted med en unik visjon. Det er alltid en flott opplevelse å bo på huset og møte folk i alle aldre fra alle verdens hjørner som for en periode finner et hjem langt hjemmfra på Beit Skandinavia. Jeg håper at Beit Skandinavia også i fremtiden kan være et sted som kan samle venner av Israel.

Stig Søren Robstad

55 år og er gift med Ellen Gilje Robstad. Vi har tre jenter hvor yngste nå er 18 år. Utdannet Vernepleier og har de siste 20 årene jobbet innenfor kommunal, statlig og private tjenester.

Rundt 1980/81 syklet jeg gjennom Europa med mål – Israel. Der ble det et 5 mndr. opphold på Beth Keset kibbutz i Galilea og en måneds opphold på en moshav, ein Yahav i Negev ørkenen. I denne perioden har jeg overnattet på Beit-skandinavia og også seinere på 80 tallet.Vi gjorde en familietur i 2008 hvor vi også hadde et par overnattinger på B.S.

Kjell Eiesland

61 år, selvstendig næringsdrivende (IT), Lyngdal. Styreerfaring fra idrettslag, borettslag, næringsliv.

Har vært i Israel en rekke ganger og betrakter meg selv som en sann Israelvenn. Kjenner Beit Skandinavia kun av omtale, men er blitt fasinert av tanken bak og historien om Torvald og Lilly.

Hverdagen er etter hver blitt litt roligere og jeg ønsker å bruke tid på mine relasjoner til Israel og etter beste evne bidra til å bevare og utvikle BS videre.


Verdt å få med seg...
Nyheter