top of page

NYTT ARBEIDSÅR - NYTT STYRE


Sommerstevnet er gode bibeltimer, spennende foredrag, møte mellom gamle venner, etablering av nye vennskap - og årsmøte! Og på årsmøtet er det selvfølgelig valg av nytt styre. Dette året sto tre styremedlemmer på valg, to av dem hadde sagt fra seg gjenvalg mens Grete Kvelland Skaara ble valgt for en ny to-årsperiode. I tillegg ble Torgeir Riska og Berit Eppeland valgt for to år.

Etter konstituering ser styret for Beit Skandinavia slik ut:

Kari Surland Riska, leder, Kjell Dahlene, nestleder, Torgeir Riska, sekretær, Jorunn Justnes Andersen, styremedlem, Berit Eppeland, styremedlem, Torgny Haglund, styremedlem, Grete Kvelland Skaara, styremedlem.

Styret er nå i gang med arbeidet for året som ligger foran og gleder oss over at vi skal få være en del av Beit Skandinavias visjon og arbeid.


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page