top of page

GODT NYTT ÅR!


2016 er over og vi skriver 2017! Et helt nytt, ubrukt og ukjent år ligger foran oss. Spennende å møte de nye dagene.

Vi hadde den vanlige lørdagskaffen i går. Våre jødiske gjester er ivrige etter å vise sin kultur og tradisjon og igår leste de bønnen for det siste hannukkalyset. Alle de åtte lysene ble tent ved hjelp av «tjenerlyset». Vi lot lysene brenne helt ned og så er hannukka over for dette året.

Gjestene våre ville høre norske sanger så vi sang et par julesanger og «Den fyrste song eg høyra fekk». Etter første vers i alle sangene nynnet alle med og Dalia spilte fløyte til. Det var rett og slett fint!

Presis kl. 00.00. ble det skutt opp noen få rakketter. Israel starter sitt nye år i september, så det var antagelig en del av den arabiske befolkningen som feiret i går.

I dag har Tor og jeg vært aleine på huset. Vi sendte de andre på tur til Beit Shaan. I morgen skal de på biltur med husvennen Vidar. Han tar dem med til Gallilea og Golan. Og dagen etter er det hjemreise for Gunnlaug, Reidar og Kari så det er siste sjanse for utflukter for dem.

Tor har gebursdag i dag og vi feiret med fløtekake. Den må ha vært god, for selv om vi bare var sju stykker til kaffen, er det bare et lite stykke igjen! Men nå er det slutt på feiring og festing, nå er det hverdager og arbeid som gjelder. Om et par dager kommer det to nye volentører, så da er vi fulltallige igjen. Både de som reiser, Torbjørg som skal være her hele januar og de to nye er rogalendinger, så vi skal ihvertfall ikke få språkvansker!

I natt er vi bare norske på huset. Fire gjester og vi seks som holder huset. Kjekt å kunne kommunisere uten å leite etter engelske ord og uttrykk.


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page