top of page

UBEDT GJEST


Mange av våre gjester kommer uanmeldt, og vi finner en plass til dem uansett hvor fullt her er. Ingen blir kastet ut. Men to ganger nå har en av naboene våre ringt på porten og med mange – for oss uforståelige – ord og store fakter har hun marsjert inn i huset, gjennom stuen og ut verandadøren og direkte til steinbua. Og da hører vi det hun har hørt: en katt som nærmest skriker! Når vi åpner døren hører vi fortvilt mjauing og innimellom sykler og hagemøbler sitter en liten, nydelig kvit og svart katt! Og vi er nødt å kaste den ut, vi har alt to katter og har ikke plass eller kapasitet til ennå en. Men jeg skulle virkelig ønske å bytte ut store, late, altetende Goliat med dette nydelige vesenet som har valgt ut vår lagerbu! Tor har arbeidet med veden de siste dagene og hatt døren åpen. Da har kattungen benyttet anledningen til å komme seg inn. Det er så absolutt ikke i Beit Skandinavias ånd å kaste noen på gaten, men denne gangen må det visst være slik!

Det er vaktskifte på huset i disse dager. Idag reiste Kari fra Sandnes og idag kom Kari og Jone fra Tau. Kari har vært her en måned og den nye Kari og hennes mann skal være her ca en måned. I tillegg skal Torbjørg fra Gausel være ut januar. Så vi vil fortsatt være godt bemannet. I morgen reiser Gunnlaug og Reidar fra Randaberg. De har også vært her ca en måned. Alle de tre som reiser hjem nå, har gjort en god jobb og betydd noe for miljøet her.

Det er vinter og regntid, og vi har virkelig fått kjenne hvilken årstid det er. Det har regnet og haglet, blåst og stormet, og lynet og tordenen er både kraftigere og lysere enn hjemme. Men innimellom har det vært fine dager med sol og vindstille. Og temperaturen er høyere enn hjemme, opptil 15 – 16 grader midt på dagen. Men morgenene er kalde, så jeg starter hver dag med ull-stillongs og ulltrøye.

Akkurat nå kom Michael inn. Han har deler av studiene sine på Rambam Hospital og overnatter her to til tre netter i uken. I dag kom han med sjokolade og forleden dag fikk han Torbjørg til å love å strikke sjal til seg! Han skal kjøpe garnet selv og ta det med neste gang han kommer! Han vet godt hvordan han skal sjarmere eldre damer!


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page