top of page

Beit Skandinavias Israelstreff 2017


Det var nok mange i salen som bestemte seg for å besøke det jødiske museum i Oslo etter å ha hørt Sidsel Levins to foredrag. Det var gripende å høre henne fortelle om jødenes historie i Norge. Alle Israels-venner burde ta et besøk til dette museet slik at vi blir ennå mer kjent med denne historien. Det var også fint å høre på Elin Elkoubys gode bibeltimer som denne gangen handlet om himmelsk juss.

Jon Olav Østhus fortalte om Israels olje- og gass- eventyr og Hans Fredrik Grøvan snakket om Stortingets forhold til Israel. Judit og John Pax fra Eilat var der, og vi hadde besøk av dansegruppen Menorah fra Hamar. Den som nok trollbandt flest var Lilly som tok oss tilbake til Israel.

Vi har opptak av bibeltimene til Elin Elkouby og foredraget til Jon Olav Østhus. Ta kontakt om du ønsker å kjøpe. Alt overskudd går til Beit Skandinavia.

Ønsker dere å se flere bilder fra stevnet, trykk på fanen som heter bilder over.

Neste års treff blir 10. – 12. august. Så sett av helgen og ta turen til KVS i Lyngdal. Alle er hjertelig velkommen!


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page