top of page

Et sommerstevne er over


Flere ganger under årets stevne fikk jeg gleden av å stå på talerstolen og se utover den store forsamlingen i møtehallen på KVS Lyngdal. Og hver gang kjente jeg et stikk av glede, takknemlighet og stolthet over det jeg - det vi - er med på! Jeg har flere ganger hørt Lilly fortelle om det første stevnet, det som ble avholdt på Kollevoll og som naturlig nok samlet langt færre folk enn årets stevne. Det stevnet er også en del av Beit Skandinavias unike, 35 årige historie på samme måte som årets stevne er det.

Når årets stevne nå er vel i havn, er det utrolig kjekt å kunne konkludere med at det var gode, spennende, lærerike og ikke minst oppbyggende dager. Det er godt å kunne tenke tilbake på at årets foredrag, bibeltimer og sangere ga oss gode opplevelser der og da og masse å ta med oss ut i hverdagen framover.

Likevel er det vel alle klemmene, alle håndtrykkene og alle «takk-for-sist-hilsenene» som gjorde dypest inntrykk. Det forteller om en levende og levedyktig organisasjon, om en sammenheng som forener og som vokser gjennom felles innsats og opplevelser. Det gir håp om videre liv og videre vekst, ikke bare for alle oss som får lov å kalle oss arbeidere, men også for alle dem som framover skal ha glede og nytte av dette store, spesielle huset vårt i Haifa.

Ingen kan overta andres visjon, men for alle oss som får gå inn i det arbeidet Lilly og Torvald Tånsberg startet, er det nødvendig at vi også er tro mot den visjon og det kall som satte dem i gang og drev dem i alle år. Og noe av visjonen er å velsigne Israel, og å få være til velsignelse for det israelske folk.

For mange år siden skrev en av gjestene i gjesteboken at «Gud velsigner det jødiske folk gjennom dere, og det er derfor Gud velsigner dere gjennom det jødiske folket.»

La oss be om at vi forsatt må få leve i den doble velsignelsen!


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page