top of page

Nytt styre og takk til alle frivillige


Det ble under årets stevne gjennomført valg på nytt styre og etter konstituering ser styret slik ut: Kjell Dahlene, leder, Grete Kvelland Skaara, nestleder, Torgeir Riska, sekretær, Kari Surland Riska, styremedlem, Berit Eppeland, styremedlem, Torgny Haglund, styremedlem, Mette Tånsberg, styremedlem, Jorunn Justnes Andersen, varamedlem.

På Beit Skandinavia er det mange som gjør en kjempeinnsats. Mat, renhold, vedlikehold og forbedring og ikke minst, er et medmenneske for de som kommer på besøk. Tusen takk til alle sammen! Er det noen som ønsker å være med, - ta gjerne kontakt.


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page