top of page

Lilly 90 år


I dag fyller vår alles kjære Lilly 90 år! Lilly Tånsberg har levd et rikt liv. Gjennom mange år har hun fått lov til å bety så mye for så mange. Synes tittelen på den ene boka som er skrevet om deg er så talende, «Lykken er å glede.» Det er nå 25 år siden jeg ble kjent med deg Lilly. Jeg var ung og usikker på meg selv. Du med dine oppmuntrende ord gav meg tro på meg selv. Jeg fikk være sammen med deg flere år på Beit Skandinavia. Det ble mange opplevelser å dele, både gode og tunge. Vi inviterte til samlinger på Beit Skandiavia, vi hadde oppsøkende virksomhet for å gi oppmuntring til alle Israelske venner og til voluntører på arbeid i Israel. Hver mandag var du ute på tur, husker ennå jeg var så heldig å få besøk av deg da jeg var voluntør på kibbutz. Vi delte tiden da Torvald ble lagt inn på sykehus og vi ikke visste om han ble frisk igjen. Vi knyttet nære bånd du og jeg. Du ble som en mor for meg, og jeg som en sønn for deg Lilly. Du elsket å møte nye mennesker. Vi hadde våre reiser rundt her i Norge også. Det er ikke få bedehus vi har vært innom. Jeg var sjåfør, mens du hadde talegavene.

Du og Torvald gjorde det til deres oppgave å være et medmenneske og inspirator for så mange. Du var en mester i å få mennesker tent på din ide. Din omtanke for andre har betydd så mye for så mange, for meg også. Tusen takk for at jeg fikk lov til å bli kjent med deg og være en del av ditt liv og arbeid. Gratulerer med dagen Lilly!

Knut


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page