top of page

Hilsen fra Haifa!


Var så heldig å få være noen uker på Beit Skandinavia nå i høst. Det var fint å se at Beit Skandinavia fungerer. Vi kan gi trøst og oppmuntring til de som bor i landet, samtidig som vi kan være et hjem langt hjemmefra. Huset var fult hele tiden mens jeg var der. Kibbutzvoluntører og voluntører på ulike instiusjoner kom på besøk.

Flott at det stadig er unge mennesker som ønsker å gi tiden sin og på denne måten ønsker å støtte Israel. Beit Skandinavia støtter alle disse, ved å si at på Beit Skandinavia kan dere bo noen dager, vi har ingen prisliste, men vi er avhengig av gave. Slik har det bestandig vært og slik skal det være på Beit Skandinavia. Det er jo derfor huset fins. På denne måten gir vi en håndsrekning til alle som ønsker å støtte Israel på denne måten.

Det er også fint å se at turister på reise har lyst til å besøke oss. Vi er helt avhengig av gode støttespillere om visjonen skal leve videre. Benyttet også anledningen til å fornye litt. 18 nye madrasser ble kjøpt inn, nye trekk til madrassene, ny sofa, og nye hyler til kjøkkenet. Det blir hele tiden gjort forbedringer og fornyelser. Vannkraner og vannrør blir skiftet ut, vegger og tak blir malt og pusset. Tusen takk til alle dere som på denne måten støtter oss. Ønsker dere alle en riktig god advent og en fin julehøytid. Knut Gjone Daglig leder Beit Skandinavia


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page