top of page

Rapport fra Beit Skandinavia


Her på Beit Skandinavia går livet sin vante gang, dagene flyr av sted. Utrolig at vi alt har begynt på siste uka som husfolk her. Anne Wenche og Jan Magnar Sele reiser 29. mars, og Lillian og Per Arne Pettersen reiser 31. mars. Laila Andersen tar en økt til. Vi har hatt innholdsrike dager med mange overnattinger, derav åtte kjekke unge fra kibbutz. Det var vel Lillys visjon, at kibbutzungdom fra Skandinavia skulle ha et fristed. Av de som har vært her var en norsk, og to var danske, men fint å kunne ta imot de andre også. De er så takknemlige.

Ellers har det vært sabbatsfeiring, kaffeservering lørdager og temakvelder. Til uka er det Meir Argaman som har tema. Lørdag 31. mars skal vi ha et måltid her i forbindelse med starten av den jødiske påsken. Ellers kan vi nevne at været har vært flott, og 20˚i vannet, men det har ikke blitt så mye bading. Dette var en liten stillingsrapport fra BS.


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page