SOMMERSTEVNET 2018


Lenge før sommerstevnet starter, kjenner jeg på forventning og glede: nå skal vi møtes igjen, vi som har blitt en del av Beit Skandinavia og alt det denne ideen og dette huset inneholder av følelser, spenning, gode opplevelser - og flotte mennesker! I noen korte dager skal vi få oppdatere hverandre, dele erfaringer, fortelle hverandre nytt, utveksle ideer og tanker. Og vi skal få oppleve det spesielle fellesskapet det er å spise sammen og å være sammen under bibeltimer og forelesninger. Også dette stevnet - akkurat som alle de foregående - ble av mange beskrevet som: «Det beste stevnet noengang!»

Foredragsholderne og bibellærerne Elin Elkoby, Roar Sørensen, Harry Wiig-Andersen og Hans Fredrik Grøvan gjorde virkelig det vi hadde invitert dem til: delte av Guds ord, sin kunnskap, sin forståelse og sin kjærlighet til Israel. Takk til dem alle!

Ingunn og Alf Magnus Tysse, Flekkerøy Sangkamerater, Solveig Møll, Britt Skoland, Alicia Anfinnes og Bjørg Wiig-Andersen løftet stevnet med sin sang, musikk og lesing av egne dikt. Utrolig kjekt!

Mat er viktig enten en er hjemme eller på stevne og hvert måltid på KVS Lyngdal er høydepunkter! Måltidene traff smakssansen, luktesansen og synssansen på en måte som førte til at noen hver av oss spiste mye mer enn vi burde!

Folket som kommer er likevel den viktigste ingrediensen for at det skal bli stevne! Og folk kom! Gamle kjenninger og mange førstegangsdeltakere gir liv og håp for framtiden! Og alle de flotte smilene, klemmene og oppløftende samtalene gir frimodighet til å hilse hverandre med: «Neste år i Lyngdal!»


Verdt å få med seg...
Nyheter
Arkiv