top of page

SAY YES TO THE DRESS......


Fra tid til annen er jeg innom en amerikansk TV-kanal og et program som foregår i en brudesalong et eller annet sted i USA. Her kommer bruder for å kjøpe kjole til den store dagen. Med seg har de venner og familie som skal hjelpe med å finne den rette kjolen. Ofte oppstår det diskusjoner og nesten uvennskap men som regel ender det med en tilnærmet hallelujastemning der bruden må svare på spørsmålet om hun sier ja til kjolen.

Forleden dag - som en merkelig følge av programmet, dukket setningen fra Johs. Åpenbaring opp: "disse som er kledd i de lange hvite kappene - hvem er de?" Svaret på hvem disse i de hvite kappene er og hvorfor de er kledd i disse klærne, finner vi flere steder i Johs. Åpenbaring, bl.a. 3,5: "Den som seirer skal på samme vis bli kledd i hvite klær." og 7, 14: "Dette er de som kommer ut av den store trengsel, og de har vasket sine kapper og gjort dem hvite i Lammets blod." Jesus kom som vår frelser, som vår redningsmann, han "gjorde oss ren og rettferdig, Himmelen verdig " ved å ta våre synder på seg og dermed dekke oss med sin renhet, gi oss hvite kapper så vi er kledd for himmelen."Kom og la oss gå i rette med hverandre, sier Herren. Om deres synder er som purpur, skal de bli hvite som snø, og om de er røde som skarlargen, skal de bli som den hvite ull." (Jes. 1,18) Og det gjelder for oss alle, for alle våre synder og for alle slags synder: Her er alt gjort, det er ingen avdrag som må betales, ingen kredittkort som må belastes, det er bare å si jatakk til den hvite kappen som Jesus ordnet for oss med sitt liv, sin død og sin oppstandelse.


Verdt å få med seg...
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Nyheter
Arkiv
Last ned vennebrev
Artikkelsøk...
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page